H O S T E A S Y

NEW: Protectia Anti-DDoS 2024 HostEasy.ro oferita de COSMICGUARD

gazduire vps host server vps gazduire vps romania
gazduire web cpanel

HOSTEASY.RO is rated "Excellent"
with 4.5/5 on Trustpilot

Servere VPS / VDS - Romania

Găzduire VPS / VDS în Romania : Performanță și Latență Excelente

 • Protecție Anti-DDoS All Layers
 • IPv4 dedicat
 • Acces complet root
 • Stocare SSD
Vezi oferta
gazduire server vps
host vps
server vps romania
gazduire vps
host vps romania
servere vps

Servere VPS

Obține puterea, flexibilitatea și viteza de care ai nevoie cu găzduirea pe server VPS.

PROTECTIE ANTI-DDOS ALL LAYERS

host vps romania
EASY
VPS 1
SSD 20 GB RAM 1 GB IPv4 vCPU 1 core Locatie VPS Romania Bandwidth Nelimitat Network 1 Gb/s
ANTI-DDOS

€5.52 /Lunar

Comanda
host vps romania
EASY
VPS 2
SSD 40 GB RAM 2 GB IPv4 vCPU 2 core Locatie VPS Romania Bandwidth Nelimitat Network 1 Gb/s
ANTI-DDOS

€11.40 /Lunar

Comanda
host vps romania
EASY
VPS 3
SSD 60 GB RAM 3 GB IPv4 vCPU 3 core Locatie VPS Romania Bandwidth Nelimitat Network 1 Gb/s
ANTI-DDOS

€16.56 /Lunar

Comanda
host vps romania
EASY
VPS 4
SSD 80 GB RAM 4 GB IPv4 vCPU 4 core Locatie VPS Romania Bandwidth Nelimitat Network 1 Gb/s
ANTI-DDOS

€22.80 /Lunar

Comanda
host vps romania
EASY
VPS 5
SSD 100 GB RAM 5 GB IPv4 vCPU 5 core Locatie VPS Romania Bandwidth Nelimitat Network 1 Gb/s
ANTI-DDOS

€28.40 /Lunar

Comanda
host vps romania
EASY
VPS 6
SSD 120 GB RAM 6 GB IPv4 vCPU 6 core Locatie VPS Romania Bandwidth Nelimitat Network 1 Gb/s
ANTI-DDOS

€33.12 /Lunar

Comanda
host vps romania
EASY
VPS 7
SSD 140 GB RAM 7 GB IPv4 vCPU 7 core Locatie VPS Romania Bandwidth Nelimitat Network 1 Gb/s
ANTI-DDOS

€38.64 /Lunar

Comanda
host vps romania
EASY
VPS 8
SSD 160 GB RAM 8 GB IPv4 vCPU 8 core Locatie VPS Romania Bandwidth Nelimitat Network 1 Gb/s
ANTI-DDOS

€44.16 /Lunar

Comanda
host vps romania
EASY
VPS 9
SSD 180 GB RAM 9 GB IPv4 vCPU 8 core Locatie VPS Romania Bandwidth Nelimitat Network 1 Gb/s
ANTI-DDOS

€48.80 /Lunar

Comanda
host vps romania
EASY
VPS 10
SSD 200 GB RAM 10 GB IPv4 vCPU 8 core Locatie VPS Romania Bandwidth Nelimitat Network 1 Gb/s
ANTI-DDOS

€55.00 /Lunar

Comanda
server vps

Ip-uri suplimentare

Serverele gazduite in Romania pot beneficia de ip-uri suplimentare contra cost.

gazduire vps

Acces complet root

Obțineți control complet asupra serverului dvs. cu acces superutilizator prin SSH.

server vps

Protectie Anti-DDoS

Protecție și atenuare împotriva tuturor atacurilor cunoscute (Layer 3/4/7).

Toate pachetele includ

Combinația perfectă intre functionalitate, stabilitate și securitate ridicată!

 • IP Dedicat
 • Acces complet root
 • Reţea de pana la 1GB/s
 • SSD și putere de procesare
 • Optiune Backup
 • Protectie Anti DDoS
 • Sisteme de operare multiple
 • Locatie server: Romania
 • Virtualizor Panel
 • Virtualizare KVM
 • Garantia returnarii banilor
 • Uptime server 99.9%

SSD și putere de procesare

O viteza mai mare de procesare poate face ca un VPS sa fie mai capabil sa ruleze aplicatii sau sa efectueze sarcini care necesita mai multa putere de calcul. De exemplu, daca aveti un VPS care ruleaza un site web cu trafic intens sau care gazduieste aplicatii care necesita multe resurse de sistem, atunci o viteza mai mare de procesare poate ajuta la asigurarea ca acestea functioneaza fara intreruperi si fara intarzieri.

Reţea de pana la 1 GB/s

Beneficiază de timpi extrem de rapizi de încărcare a site-ului și de garanția unui uptime al serverului de 99,99%. Lasă-ți vizitatorii să se bucure de o experiență fluidă și nu-ți mai face griji pentru întreruperile neașteptate.

host vps
gazduire vps

Optiuni de Backup-uri

Fii sigur/ă că site-ul tău poate fi restaurat în câteva minute datorită copiilor de rezerve automate și instantaneelor ​​manuale live.

Acces complet root

Accesul complet root la un VPS inseamna ca aveti acces total si complet la sistemul de operare si la toate componentele acestuia. Acest lucru va permite sa efectuati orice modificari doriti la sistemul de operare, sa instalati aplicatii noi sau sa configurati servicii.

IP dedicat

Un ip dedicat poate oferi performanță mai bună decât un ip partajat deoarece nu trebuie să împartă resursele cu alte site-uri sau aplicații. Astfel, poate oferi viteză mai mare de încărcare și poate gestiona mai mult trafic decât un ip partajat.

server vps

Găsește sistemul de operare perfect pentru găzduirea ta

server vps centos

CentOS (Community Enterprise Operating System) este o distributie Linux gratuita si open source care este bazata pe proiectul Red Hat Enterprise Linux (RHEL). CentOS este conceput pentru a oferi o platforma stabila si de inalta calitate pentru aplicatii de afaceri si este larg utilizat in serverele de sistem, centrele de date si alte medii de afaceri.

 • CentOS 7

server vps ubuntu

Ubuntu poate fi utilizat pentru diverse scopuri, inclusiv pentru a rulea aplicatii de afaceri, pentru dezvoltarea de software, pentru a crea servere web sau pentru a rula aplicatii multimedia. De asemenea, Ubuntu poate fi instalat pe diverse tipuri de hardware, inclusiv pe desktop-uri, laptop-uri, servere si chiar pe dispozitive mobile.
In general, Ubuntu este o alegere populara pentru utilizatorii Linux datorita usabilitatii sale, stabilitatii si numarului mare de aplicatii disponibile.

 • Ubuntu 18

 • Ubuntu 20

server vps fedora

Unul dintre aspectele cele mai importante ale Fedora este faptul ca este o distributie Linux care se concentreaza pe viitor, in care sunt integrate noi tehnologii si caracteristici de vanguarda. De asemenea, Fedora este de obicei actualizata frecvent, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot profita de cele mai noi tehnologii disponibile.

 • Fedora 34

server vps debian

Unul dintre aspectele cele mai importante ale Debian este faptul ca este o distributie Linux stabila si de inalta calitate, care este intretinuta de o comunitate mare de voluntari. De asemenea, Debian este adesea considerata o distributie Linux flexibila, deoarece poate fi personalizata prin instalarea diferitelor aplicatii si pachete de software.

 • Debian 8

 • Debian 9

 • Debian 10

 • Debian 11

server vps freebsd

Unul dintre aspectele cele mai importante ale FreeBSD este faptul ca este un sistem de operare stabil si de inalta calitate, care este intretinut de o comunitate mare de voluntari. De asemenea, FreeBSD este adesea considerat un sistem de operare flexibil, deoarece poate fi personalizat prin instalarea diferitelor aplicatii si pachete de software.

 • FreeBSD 13

server vps suse

Unul dintre aspectele cele mai importante ale SUSE este faptul ca este o distributie Linux care ofera un nivel mare de flexibilitate, deoarece poate fi personalizata prin instalarea diferitelor aplicatii si pachete de software. De asemenea, SUSE ofera o gama larga de optiuni de suport, inclusiv suport profesional platit si suport comunitar gratuit.

 • Suse 13

 • Suse 15

Caracteristici Servere VPS

server vps romania

Acces complet și flexibilitate

Bucurați-vă de flexibilitatea găzduirii VPS și de controlul complet asupra sistemului dvs. de operare. Accesul complet root vă permite să configurați mediul server în funcție de nevoile dvs. și să decideți cum să vă alocați resursele, indiferent dacă găzduiți un site web mare sau mai multe site-uri mai mici.

server vps romania

Performanță crescută

Un server VPS ofera o performanță mai bună decât un server partajat, deoarece nu există alte site-uri care să împărțească resursele serverului. De asemenea, poate oferi mai multă flexibilitate și control decât găzduirea web partajată, permițându-vă să creșteți sau să reduceți resursele serverului în funcție de nevoile dvs. de trafic și de utilizare.

server vps romania

Centre de date multiple

Avem centre de date în Romania asigurand astfel fiabilitate maximă și cea mai mică latență posibilă, indiferent de locul în care te afli. Alege un centru de date care este cel mai apropiat de locația publicului țintă și bucură-te de servicii de găzduire de neegalat.

server vps romania

Simplu de scalat

Indiferent de pachetul ales, ai posibilitatea de a modifica resursele serverului pentru a se adapta la schimbările în nevoile de utilizare și trafic. Acest lucru poate include creșterea sau reducerea dimensiunilor RAM, CPU și spațiului de stocare pentru a se potrivi cu creșterile sau scăderile în utilizare.

server vps romania

Securitate

Protecție pentru protejarea serverului dvs. împotriva atacurilor DDOS prin filtrarea și blocarea cererilor de conectare care provin de la surse nedorite. Aceasta include utilizarea firewalle-urilor, a sistemelor de distribuție a încărcărilor și a algoritmilor de detectare a atacurilor pentru a identifica și a bloca cererile care semnalează un atac DDOS.

server vps romania

Administrare usoara

Toate planurile noastre VPS vin cu un panou de control ușor de utilizat pentru gestionarea ușoară a serverului VPS. Urmăriți-vă toate resursele în timp real prin tabloul de bord și faceți ajustările necesare pe parcurs. Utilizați instrumente de monitorizare și analiză pentru a urmări utilizarea serverului.


Recenziile clienților noștri

Ne străduim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, iar feedback-ul pozitiv de la clienți ne motivează să continuăm să ne îmbunătățim și să depășim așteptările.

pareri hosteasy.ro rating
4.7/5
4.5/5
4.2/5

Întrebări frecvente - găzduire VPS

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre planurile noastre de găzduire VPS.

Un server VPS (Virtual Private Server) este un tip de server care oferă utilizatorilor acces la un sistem de operare virtualizat independent. Acest lucru le permite utilizatorilor să instaleze orice software doresc și să aibă control complet asupra serverului, fără a fi afectați de activitățile sau setările altor utilizatori care pot avea acces la același server fizic. Un server VPS poate fi utilizat pentru găzduirea unui site web sau a altor aplicații care necesită resurse de server puternice și acces exclusiv la sistemul de operare.

Găzduirea VPS este folosită pentru a oferi utilizatorilor acces la un server virtual privat care le permite să instaleze și să ruleze orice software doresc, fără a fi afectați de activitățile sau setările altor utilizatori care pot avea acces la același server fizic. Aceasta este o opțiune populară pentru cei care au nevoie de resurse de server puternice și flexibilitate în ceea ce privește configurarea serverului lor, dar nu au suficient spațiu sau resurse pentru a administra un server fizic. Găzduirea VPS este deseori utilizată pentru găzduirea site-urilor web, dar poate fi folosită și pentru alte aplicații care necesită acces la sistemul de operare și resurse de server puternice.

Găzduirea VPS (Virtual Private Server) oferă utilizatorilor acces la un sistem de operare virtualizat independent, care le permite să instaleze orice software doresc și să aibă control complet asupra serverului, fără a fi afectați de activitățile sau setările altor utilizatori care pot avea acces la același server fizic.
Găzduirea partajată, pe de altă parte, împarte un server fizic între mai mulți utilizatori, oferindu-le fiecare acces la resursele serverului. Aceasta este o opțiune mai ieftină și mai accesibilă decât găzduirea VPS, dar utilizatorii au mai puțin control asupra serverului și pot fi afectați de activitățile sau setările altor utilizatori care au acces la același server.

Serverele VPS (Virtual Private Server) sunt destul de sigure, deoarece oferă utilizatorilor acces la un sistem de operare virtualizat independent, care este izolat de alte sisteme de operare care rulează pe același server fizic. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot instala și configura software-ul lor în siguranță, fără a fi afectați de activitățile sau setările altor utilizatori care pot avea acces la același server fizic. Cu toate acestea, ca orice alt sistem, un server VPS poate fi vulnerabil dacă nu este administrat și protejat adecvat. Este important ca utilizatorii să ia măsuri pentru a-și proteja serverul VPS, cum ar fi prin instalarea unui software de securitate bun și prin configurarea setărilor de securitate corect.

Cel mai bun moment pentru a apela la găzduirea VPS este atunci când ai dobândit cunoștințele tehnice de care vei avea nevoie pentru a rula propriul server privat virtual și când găzduirea partajată nu mai este suficientă pentru nevoile tale.

HOSTEASY.RO ofera in prezent vps-uri in 2 centra de date respectiv in Romania si Marea Britanie. Locatia serverului poate fi aleasa in formularul de comanda.

host server vps